Handige documenten

Hebt u het ouderbezoek van de leiding of infomoment gemist? Geen nood! De documenten die werden afgegeven kan u hieronder downloaden.

Ongevalaangifte

De FOS-ongevalaangifte is te vinden door onderstaand bestand te downloaden.

Verwittig na een ongeval eerst en vooral steeds de leiding zodat zij op de hoogte zijn van wat er gaande is.

Tracht de aangifte steeds zo duidelijk en volledig mogelijk in te vullen. Lees steeds vooraf ook de richtlijnen onderaan de tweede pagina van deze aangifte. Heb je nog vragen, dan kan je steeds terecht bij de leiding van je eenheid, of in de brochure “De FOS-verzekering in een notendop”. Die vind je op de FOS-website onder het luik “interactief” of via het Landelijk Secretariaat.

Tracht je aangifte steeds binnen de 7 dagen terug te sturen naar het Landelijk Secretariaat; voor ernstige ongevallen of schade bij derden steeds binnen de 24 uur (buiten de kantooruren en in de weekends via de FOS-fax 09/245.45.88 of via de FOS-Noodlijn 0473/63.02.80). Enkel op die manier kunnen wij een vlotte afhandeling van jouw dossier garanderen.

Medicatie op kamp

Het document over medicatie-op-kamp is onderaan te vinden. Hier kan je het document terugvinden die zeker dient ingevuld te worden indien jullie kind op kamp vertrekt en tijdens deze periode nood heeft aan medicatie. Dit geldt als uw kind meegaat op paaskamp, groot kamp of een weekend. Gelieve alles juist en duidelijk in te vullen zodat er zeker geen misverstanden ontstaan.

De brief kan dan samen met de medicatie worden gegeven aan een leider uit de tak van uw kind (bij voorkeur de takleider/takleidster). Zij zullen er dan op toezien dat uw kind krijgt wat het nodig heeft.